Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa en una trobada professional inclosa al projecte euroregional “La Passarel·la” a Mesa (Occitània)

La trobada inclou una reunió amb el tres socis del projecte, la Fira, l’Ajuntament de Palma i el centre de creació occità Le Silo, per parlar de les perspectives de futur de “La Passarel·la”.
2019/11/14 13:13:00 GMT+1

Demà 15 de novembre, Fira Mediterrània de Manresa participarà en una trobada professional a Mesa (Occitània). Aquesta activitat forma part del al projecte euroregional de mobilitat artística liderat pel mercat manresà “La Passarel·la. Connectant els sectors de les músiques i del món de l’Euroregió”.

La trobada inclou una reunió amb els tres socis del projecte, la Fira, l’Ajuntament de Palma i el centre de creació occità Le Silo, per parlar de les perspectives de futur de “La Passarel·la”. El programa d’activitats previstes també inclou una trobada professional amb actors del sector musical d’Occitània (programadors, productors, distribuïdors i managers) durant la qual la Fira i l’Ajuntament de Palma parlaran dels projectes respectius.

La jornada es tancarà amb les actuacions del duet femení català Tarta Relena i els balears Banda Zeitun.