Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, present a FiraTàrrega

Fira Mediterrània de Manresa és a la Llotja de FiraTàrrega amb un estand, des d’avui i fins diumenge, per participar a l’edició 2019 d’aquest mercat dedicat a les arts escèniques.
2019/09/05 16:32:13.074340 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa és a la Llotja de FiraTàrrega amb un estand, des d’avui i fins diumenge, per participar a l’edició 2019 d’aquest mercat dedicat a les arts escèniques. Enguany FiraTàrrega té l’objectiu de cercar una nova manera d'entendre les arts de carrer i l'espai públic, la transversalitat de les arts escèniques, la implicació amb la ciutadania i el compromís amb la realitat social.  Com a novetat aquest any s’ha reformulat físicament i conceptualment l'espai professional per posar en el centre de l'activitat els pitchings i els speedmeetings que prioritzen el contacte actiu entre creadors i productors amb la finalitat que els projectes artístics arribin al mercat. Precisament Fira Mediterrània participarà demà a les sessions de reunions ràpides i a un pitching d’espectacles estrenats a la recerca de coproducció i distribució al mercat català. A banda, el mercat manresà també participarà al vermut organitzat per l’Associació professional de teatre per a tots els públics de Catalunya (TTP) i a la trobada que ha organitzat la Plataforma Arts de Carrer (PAC) amb la xarxa de festivals britànics Without Walls (gestionada per XTRAX).