Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, present a FiraTàrrega

Fira Mediterrània de Manresa estarà a la Llotja de FiraTàrrega amb l'estand de Catalan Arts! des de dijous 9 de setembre i fins diumenge dia 12, per participar a l’edició 2021 del mercat dedicat a les arts escèniques.
2021/09/09 12:16:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa estarà a la Llotja de FiraTàrrega amb l'estand de Catalan Arts! des de dijous 9 de setembre i fins diumenge dia 12, per participar a l’edició 2021 del mercat dedicat a les arts escèniques. Enguany la programació de FiraTàrrega, que celebra el 40 aniversari, treballa al voltant de quatre grans eixos programàtics: el territori, la identitat, el compromís i la reflexió. 

La programació de FiraTàrrega inclou tres projectes en coproducció amb Fira Mediterrània. Dos d’aquests espectacles formen part de l’Obrador d’arrel 2021, el programa de Fira Mediterrània que dona suport als artistes que exploren nous camins a partir de l'arrel i la cultura popular. D’una banda, la reivindicació irreverent del cuplé que fa Glòria Ribera a Parné, que també compta amb la coproducció del Festival TNT – Terrassa Noves Tendències i Antic Teatre. I de l’altra, LÓNG, on Kernel Dance Theatre esquerda els límits entre cultures, i que també compta amb la coproducció de El Graner, Centre de Creació de Dansa i Arts Vives. Finalment, es veurà enguany a FiraTàrrega la litúrgia mediada per intel·ligència artificial dels músics Carlos Martorell, Adrià Grandia i Marc Vilajuana, Acte de fe, estrenada l’any passat a Manresa, també coproduïda per Eufònic, Konvent i Convent d’Alcover.