Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, present al projecte “150 veus. La cultura de l’endemà” del CoNCA

Demà dijous 13 de maig a les 18 h, es presenta el llibre 150 veus. La cultura de l’endemà. La publicació és una iniciativa del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) i recull les opinions sobre la cultura post Covid-19 de diferents representants del sector, entre les quals s’inclou un article signat per Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa.
2021/05/12 16:32:27.542587 GMT+2

Demà dijous 13 de maig a les 18 h, es presenta el llibre 150 veus. La cultura de lendemà. La publicació és una iniciativa del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) i recull les opinions sobre la cultura post Covid-19 de diferents representants del sector, entre les quals s’inclou un article signat per Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa. La presentació del llibre anirà seguida del col·loqui “Lendemà ja és aquí”, que comptarà amb la presència de quatre de les persones que han participat en la publicació, d’àmbits diferents, entre les quals hi serà el director artístic de la Fira. L’acompanyaran Paula Bruna, artista visual i ambientòloga; Jesús Navarro, director del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, i Raquel Garcia, compositora.

El col·loqui es planteja com un espai de reflexió al voltant dels nous horitzons que s’obren en la cultura lendemà del Covid-19 i els interrogants que aquesta situació ha generat i sobre els quals cada una de les 150 veus han reflexionat en els seus articles. 

La presentació anirà a càrrec de Vinyet Panyella, presidenta del CoNCA, i comptarà amb Tina Vallès, editora de la publicació, com a moderadora de la taula. L’acte serà retransmès pel Canal Youtube del CoNCA.