Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània serà seu del 3r mòdul dels Digital Leap

El proper mes d’octubre, Fira Mediterrània de Manresa acollirà algunes de les activitats incloses a la 3ª edició dels mòduls d’aprenentatge Digital Leap, esdeveniments de 5 dies de durada que inclouen formació teòrica i pràctica en plataformes digitals des de diferents perspectives.
2022/06/03 16:03:00 GMT+2

El proper mes d’octubre, Fira Mediterrània de Manresa acollirà algunes de les activitats incloses a la 3ª edició dels mòduls d’aprenentatge Digital Leap, esdeveniments de 5 dies de durada que inclouen formació teòrica i pràctica en plataformes digitals des de diferents perspectives. La present convocatòria, que compta amb la implicació de l’Institut Ramon Llull, va adreçada a artistes i/o productors de circ i dansa amb interès per la digitalització, de República Txeca, França, Finlàndia, Lituània, Noruega, Espanya i Suècia. La convocatòria inclou la possibilitat de participar a dos mòduls diferents: un a Terrassa i Manresa, on els participants podran assistir a algunes dels espectacles programats en el marc de la Fira, i a Aix-en-Provence i Marsella, França. La convocatòria estarà oberta fins al proper 13 de juny.

https://digital-leap.eu/open-calls/