Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer obre la convocatòria de Suport a la Creació, dotat amb 10.000 euros més impostos.

La convocatòria es tancarà el proper 27 de novembre.
2020/11/04 16:14:2.217551 GMT+1

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer ha obert la convocatòria de Suport per a una Nova Creació en Arts de Carrer, un ajut dotat amb 10.000 euros més impostos. La convocatòria es tancarà el proper 27 de novembre.

Emmarcat dins les activitats que l’associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer té la voluntat de donar suport a les noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.

Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a l'Associació Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.

La proposta serà escollida per un jurat que estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer (http://artsdecarrer.cat/membres/). El jurat es reunirà durant la primera quinzena de desembre de 2020 i la tria es publicarà en un màxim de cinc dies.

A l’hora de fer les valoracions es tindran en compte la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors (tant públics com privats), la diversificació en el finançament del projecte, i que no només utilitzi el carrer com a escenari, sinó que a més sàpiga desplegar-se i dialogar en l’espai públic. El jurat decidirà si el Suport es concedeix a un o més projectes.

Aquesta convocatòria rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de Cultura-Diputació de Barcelona.

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació. Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general.

Trobareu les bases i el formulari al següent enllaç: http://artsdecarrer.cat/suport-a-la-creacio/