Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Neix el festival de dansa BALLA VALLÈS a Sentmenat

Aquest vespre Fira Mediterrània de Manresa assistirà a la inauguració de la primera edició del festival de dansa BALLA VALLÈS, que organitza la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca i se celebrarà a Sentmenat del 17 al 19 de juny.
2022/06/17 15:26:3.645566 GMT+2

Aquest vespre Fira Mediterrània de Manresa assistirà a la inauguració de la primera edició del festival de dansa BALLA VALLÈS, que organitza la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca i se celebrarà a Sentmenat del 17 al 19 de juny. L’objectiu del nou festival és apropar la dansa al territori donant a conèixer la creació, la dansa d'arrel, la contemporaneïtat i noves propostes que ajudin a entrar en el món de la dansa.

Alguna de les propostes incloses al programa són fruit del treball del Pla d'impuls de dansa d'arrel que la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural impulsa juntament amb Fira Mediterrània, Ésdansa, Dansàneu, l'Agrupament d'Esbarts, la Federació d'Ateneus de Catalunya i el programa Mans de Catalunya Ràdio. És el cas de EN5D, de l’Esbart Ciutat Comtal, que serà l’encarregat d’inaugurar el festival.