Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Raquel Lúa, Berta Sala i Svart Vin actuaran a la Fira Mediterrània amb el Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

La convocatòria del Programa de Suport a la Creació es va tancar el 15 de febrer amb més de 700 sol·licituds i Cases de la Música ha fet la tria després d’haver avaluat totes les propostes.
2021/03/24 15:52:20.662574 GMT+1

En el marc del seu Programa de Suport a la Creació, Cases de la Música becarà els grups Raquel Lúa, Berta Sala i Svart Vin per actuar i rebre suport professional a la propera edició de Fira Mediterrània de Manresa. La convocatòria del Programa de Suport a la Creació es va tancar el 15 de febrer amb més de 700 sol·licituds i Cases de la Música ha fet la tria després d’haver avaluat totes les propostes.

El Programa de Suport a la Creació inclou diferents ajuts que a banda de la participació a la 24a Fira Mediterrània, també contempla la presència al Mercat de Música Viva de Vic, l’enregistrament en estudi, la producció de directes, la realització de càpsules audiovisuals, ajuts en autoria i composició amb la col·laboració de l’SGAE i actuacions als escenaris locals del projecte KM.0 (a Manresa, Terrassa, el Gironès i Lleida). En total, s’han repartit 108 ajudes a formacions musicals. Cases de la Música enguany vol destacar l’àmplia presència femenina, ja que el 50% de les propostes triades compten amb dones a les seves files. En el cas de les formacions que actuaran en el marc de la Fira Mediterrània, se supera aquesta estadística, ja que dos dels tres grups seleccionats estan encapçalats per dones.

Suport a la Creació.jpg