Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Reunions ràpides a FiM Vila-seca

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui a FiM Vila-seca, la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya, que se celebra fins diumenge.
2022/05/06 12:59:56.712962 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui a FiM Vila-seca, la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya, que se celebra fins diumenge. L’activitat profesional se celebra avui, al Castell de Vila-seca, en format presencial i combinarà showcases amb pitchings, speed meetings, mentories express, taules de debat i espais de trobada. Fira Mediterrània participarà activamente en les sessions de reunions ràpides.

La FiM s’adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals. Va renéixer al 2021,  després de 5 anys d’aturada però amb setze edicions a l’esquena, en un moment complex per al sector, que feia molt necessari el suport a la música en viu. La resposta del públic i del sector professional va ser molt positiva, amb 5.000 assistents, 360 professionals i 34 projectes musicals. Enguany la FiM encara una nova edició, amb la voluntat de recuperar la presencialitat i el directe, i de consolidar el seu espai com a cita professional i epicentre i pol de dinamisme de l’escena emergent i familiar.