Pau Gómez / @persucarhipau
Relleus. Aperitiu i Primer plat
Pau Gómez està coent, amb xup xup lent, una peça artística sobre cuina tradicional, històries i records. El Primer plat és una trobada intergeneracional al voltant d’una cassola, una experiència culinària durant la qual elaborarem un plat seguint els consells d’una persona sàvia de mans destres a la cuina. Amb ella compartirem la recepta i altres secrets i records.
La primera part del projecte de Pau Gómez és l’Aperitiu, un taller de xarxes socials i receptes adreçat a joves. Els professionals interessats a assistir-hi podeu enviar un missatge a programadors@firamediterrania.cat.
Coproducció: FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA, TEATRE NU - FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA i L'EMBARRAL
Amb el suport de: AJUNTAMENT DE TERRASSA
CREACIÓ
Pau Gómez Calvo
MIRADA ESCÈNICA
Alba Valldaura Pascual
ASSESSORAMENT ANTROPOLÒGIC
Júlia Abelló Vilalta
ASSESSORAMENT HISTÒRIC
Bernat Pizà Castella
PRODUCCIÓ EXECUTIVA I DISTRIBUCIÓ
Maria Rueda Mas
IMATGE Y FOTOGRAFIA
Mariona Alberich i Lydia Cazorla