Pau Gómez / @persucarhipau
Relleus. Aperitiu i Primer plat
Pau Gómez està coent, amb xup xup lent, una peça artística sobre cuina tradicional, històries i records. Aquest 2023 podrem degustar dos plats d’aquest procés: l'Aperitiu, un taller de xarxes socials i receptes per a joves, i el Primer plat, una trobada intergeneracional al voltant d’una cassola. Les receptes no sempre passen de generació escrites en una llibreta!
Coproducció: FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA, TEATRE NU - FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA i L'EMBARRAL
Amb el suport de: AJUNTAMENT DE TERRASSA
CREACIÓ
Pau Gómez Calvo
MIRADA ESCÈNICA
Alba Valldaura Pascual
ASSESSORAMENT MUSICAL
Roger Andorrà Buch
ASSESSORAMENT ANTROPOLÒGIC
Júlia Abelló Vilalta
ASSESSORAMENT HISTÒRIC
Bernat Pizà Castella
PRODUCCIÓ EXECUTIVA I DISTRIBUCIÓ
Maria Rueda Mas
IMATGE Y FOTOGRAFIA
Mariona Alberich i Lydia Cazorla