Convocat el primer Premi Espai A al millor projecte escènic amateur de Catalunya

6/3/2014

El guanyador s’estrenarà durant la 17ª Fira Mediterrània de Manresa

Espai A, la Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, ha convocat la primera edició del Premi Espai A al millor projecte escènic amateur de Catalunya

El projecte guanyador s’estrenarà en el marc de la 17ª edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 9 al 12 d’octubre de 2014. El guardonat també rebrà 6.000€ com a suport econòmic a la producció, assessorament artístic per part de professionals del sector i la representació en la temporada 2015 d'Espai A.

L'objectiu del premi és impulsar la producció i el muntatge escènic dels textos proposats per l’organització (Terra baixa, d’Àngel Guimerà; La rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra; Aigües encantades, de Joan Puig i Ferreter, o Antaviana, de Pere Calders/Dagoll Dagom), i que combinin qualitat, creativitat i multidisciplinarietat.

La convocatòria va adreçada a associacions sense finalitat de lucre que dediquin la seva activitat al teatre, el cant, la dansa i/o la música i que puguin acreditar una trajectòria mínima de 3 anys.

Podeu enviar les vostres propostes fins el 2 de maig.

Consulteu les bases a http://www.espaia.cat/p/blog-page_27.html