Fira Mediterrània debat sobre la importància de les fires a les MUM d’Extremadura

14/4/2023
Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, ha participat aquest matí en una taula debat sobre la importància de les fires i mercats en la indústria cultural, en el marc de les Jornades Professionals de la Música a Extremadura (MUM). Han compartit taula amb Fosas, Oriol Roca (Mercat de Música Viva de Vic), Armand Llácer (Fira Trovam), Manuel “Roxo” (MUMi) i Toni Álvarez (MUM), sota la moderació de la periodista Consol Saenz.

Les MUM celebren la setena edició del 13 al 15 d’abril a Mèrida i són un espai de referència on els agents implicats en la indústria musical d'Extremadura tenen l'oportunitat de posar en valor el talent creatiu dels artistes de la zona. Les MUM també compten amb la presència de programadors regionals, nacionals i internacionals procedents de Portugal, Itàlia i Regne Unit. El programa està format per actuacions promocionals de 25 minuts (showcases), concerts, taules de debat, tallers de formació i espais d'intercanvi comercial, entre altres.

La 7a edició de les MUM estan organitzades per l’Asociación de Gestoras y Gestores culturales de Extremadura en col·laboració amb el Centro de las Artes Escénicas y la Música (CEMART), de la Consejería de Cultura, Turismo y Deportes de la Junta de Extremadura, les Diputacions de Badajoz i Càceres, l’Ajuntament de Mèrida i Extremadura AVANTE.