Fira Mediterrània participa en una trobada professional de música d’arrel a Trovam!

10/11/2023
Fira Mediterrània de Manresa ha participat en una trobada de professionals de la música per parlar de la situació actual del sector de la música tradicional a la Comunitat Valenciana, celebrada a Castelló de la Plana dijous 9 de novembre, en el marc de la de La Fira Valenciana de la Música Trovam!-Pro Weekend. La Fira Mediterrània també participarà a les reunions ràpides organitzades pel mercat valencià.

Trovam! és el lloc de trobada de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. La seva programació combina activitats professionals (taules de debat, tallers, trobades…) amb actuacions, concerts i showcases de grups de música valencians i de la resta de l’Estat. Gràcies a un conveni de col·laboració entre Fira Mediterrània i Trovam, que compta amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, el grup Libérica ha actuat a València, i La Maria, va actuar a Manresa durant la darrera edició de la Fira.

En els seus 11 anys de trajectòria, la Fira Trovam! s’ha posicionat com la gran cita anual del sector de la música en directe i compta amb l’assistència de professionals de tots els àmbits que formen part de la cadena de valor musical: artistes, promotores, managers, agències i resta d’agents musicals.

La Fira Trovam està organitzada per la Valencian Music Association (VAM!) en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana) i l’Ajuntament de Castelló. També forma part del Pla Estratègic Cultural “Cultura per a la recuperació” impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.