Fira Mediterrània presenta l’Obrador d’arrel a la FiM Vila-seca

4/5/2023
Fira Mediterrània de Manresa ha parlat aquest matí de l’Obrador d’arrel, el programa d’acompanyament a artistes que creen a partir de l’arrel tradicional, a les Jornades del Programa.cat que s’han celebrat en el marc de la Fira de música emergent i familiar (FiM) de Vila-seca, que se celebra del 4 al 7 de maig. Per la tarda, la Fira també ha participat a les sessions d’Speedmeetings.

La FiM Vila-seca és aparador i punt de trobada de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya. La seva programació s’adreça a professionals del sector i al públic general.

El Programa.cat és un sistema d’ajuts que permet que el Departament de Cultura i les diputacions catalanes donin suport a les programacions estables d’arts escèniques i música municipals finançant una part de la contractació. L’objectiu és ajudar a estabilitzar i incrementar l’activitat i qualitat de les programacions d’arts escèniques i musicals professionals dels equipaments de titularitat pública i dels de titularitat privada amb els quals l’ajuntament o l’ens públic mantingui un acord de col·laboració.