Jordi Fosas parla d’acompanyament artístic al Festival Polirítmia

10/7/2023
Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, va participar dissabte 8 de juliol a la taula rodona “La importància de l’acompanyament artístic en els processos de creació i internacionalització” de la Jornada d’internacionalització de les músiques d’arrel. Aquesta activitat, celebrada al Centre Octubre de Cultura Contemporània de València, forma part de la programació de la sisena edició del Festival Polirítmia, dedicat a les músiques i les danses de la Mediterrània, i que ha celebrat la sisena edició de l’1 al 9 de juliol.

A la taula rodona, moderada per la periodista cultural Pilar Almenar, a banda de Fosas també han participat Aitana Cuétara, mànager i productora artística a Luneda Producións, i Fernando Garayoa, coordinador de Navarra Music Comission. A la jornada també es va debatre sobre la música local en un entorn global i dels reptes de la internacionalització en la música d’arrel.

Aquesta trobada professional emmarcada dins la formació adreçada a la indústria musical del Pla de Cultura per a la Recuperació de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València ha estat organitzada amb la col·laboració de la Valencian Music Office.