Jordi Fosas participa a la primera edició de l’Iturritik Jaialdia, el festival de propostes de dansa que beuen de la tradició

21/10/2022

Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània, participarà demà dissabte 22 d’octubre en un dels actes inclosos dins la programació de la primera edició del Iturritik Jaialdia, un festival d’espectacles de dansa que beuen de la tradició i que se celebra a Donosti del 18 al 23 d’octubre. Fosas participarà concretament en la sessió que tindrà lloc després de l’actuació de Nova Galega de Danza, companyia que va presentar la seva darrera proposta, Credo, a Manresa i que a Donosti portarà l’espectacle anterior, Leira. En aquestes sessions, els artistes dialogaran amb el públic acompanyats de convidats especials que aprofundiran en temes relacionats amb el festival i les propostes artístiques. Fosas compartirà la postfunció de Nova Galega de Danza amb el periodista Andoni Mutiloa, que farà de moderador, i amb Jaime Pablo Díaz, coreògraf i director artístic de la companyia.

El festival, que organitza el Teatro Victoria Eugenia de Donosti, també comptarà amb l’actuació d’Explicadansa, de Beatriu Daniel i Toni Jodar, amb TRA, TRA, TRA - Tradició, transmissió, traïció, proposta que forma part de l’edició 2021 de l’Obrador d’arrel de la Fira, el programa d’acompanyament a artistas que treballen amb l’arrel com a motor creatiu.