Lídia Hinojo parla de l’experiència al capdavant de la Fira a la jornada “Parlen les dones”

31/3/2023
Lídia Hinojo, gerent de Fira Mediterrània de Manresa, ha participat a la segona edició de la jornada Parlen les dones, celebrada el 30 de març a Barcelona.

L’activitat, organitzada pel  Departament de Cultura de la Generalitat amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminisme, s’ha dut a terme amb l’objectiu d’abordar com és el lideratge femení en la cultura i de crear un espai en què s’estableixin relacions entre totes les dones que tiren endavant projectes culturals a Catalunya. En el marc de la jornada, Hinojo ha participat a la taula de debat “Nosaltres movem la cultura”, al costat d’Antònia Folguera, comissària de Sònar+D; Meri Lane, mànager i cofundadora de Luup Records, i Cristina Domènech, directora de La Setmana del Llibre en Català.

La jornada ha reunit dones que tenen experiència i bagatge en la gestió cultural que han pogut posar en comú les oportunitats i les dificultats amb què s’han trobat a l’hora de dirigir projectes, i com han aplicat una nova mirada per organitzar un equipament. La trobada també ha posat en diàleg a les noves generacions de dones que lideren projectes potents arreu del territori, creant així un espai de debat i reflexió entorn les noves formes de lideratge