Navarra Music Commission obre convocatòria per actuar a la propera edició de Fira Mediterrània

17/11/2023
Navarra Music Commission ha llançat una convocatòria oberta als grups i artistes de música d'arrel, músiques del món, tradicional o folk de la Comunitat Foral per actuar a la propera edició de Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre del 2024.

El termini de la convocatòria es va obrir dimarts 14 de novembre i es tancarà el 14 de gener del 2024 a les 10 h. L'únic requisit per participar a la convocatòria és estar inscrit a la pàgina web www.navarralivemusic.com.

Per participar a la convocatòria, només cal enviar un correu electrònic a info.navarramc@nicdo.es indicant a l'assumpte “Convocatòria Fira Mediterrània”, i afegint al cos del text el link a la fitxa del grup a www.navarralivemusic.com, el nom de la banda i un telèfon de contacte.

D'entre totes les sol·licituds registrades, Navarra Música Comission triarà sis finalistes i els responsables de l'organització de la fira decidiran quina banda actuarà al mercat manresà.

Aquesta acció forma part dels acords de col·laboració entre Fira Mediterrània i Navarra Music Comission, entitat que treballa pel desenvolupament de la indústria musical navarresa amb assessorament, formació i intercanvis.

Per a més informació, consulteu les condicions de la convocatòria en aquest enllaç: https://firamediterrania.cat/ca/professionals/normativa-de-participacio.