Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Exhaurides les entrades per al concert inaugural de la 16a edició de Fira Mediterrània de Manresa

La primera de les propostes de l’artista convidat de la 16a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Savall, i concert inaugural –Mare Nostrum- ja ha exhaurit totes les entrades a la venda.
2013/11/06 21:20:00 Europe/Madrid

La primera de les propostes de l’artista convidat de la 16a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Savall, i concert inaugural –Mare Nostrum- ja ha exhaurit totes les entrades a la venda. La proposta del prestigiós músic català, que ofereix acompanyat del grup de virtuosos Hespérion XXI, ofereix una lectura nova del projecte Mare Nostrum, una profunda reflexió sobre la història la idiosincràsia de la mar Mediterrània i els seus pobles, mostrant la seva capacitat per crear ponts invisibles.

Encara hi ha la possibilitat de gaudir de l’actuació en directe del mestre Savall, dissabte dia 9, a les 22h, a la plaça de Crist Rei, on l’artista oferirà el programa Celtic Viol, al costat de l’arpista Andrew Lawrence-King i el percussionista Frank McGuire, un format íntim i seductor de gran bellesa.

Aquest és el segon espectacle d’enguany que exhaureix les localitats per assistir al seu espectacle de comiat. Els primers van ser la banda valenciana Obrint Pas, que actuarà en el marc de la Fira el proper dissabte 9 de novembre, a les 21h, al Teatre Kursaal.