Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània i Abacus col•laboren en la promoció de les seves activitats

Gràcies al conveni, Abacus organitza un taller inclòs al programa de la Fira i ha seleccionat material sobre el lema d’enguany, cruïlla de cultures
2013/10/14 15:01:00 Europe/Madrid

Gràcies al conveni, Abacus organitza un taller inclòs al programa de la Fira i ha seleccionat material sobre el lema d’enguany, cruïlla de cultures

La Fira Mediterrània de Manresa i Abacus, cooperativa, han signat un conveni de col·laboració basat en els objectius i valors que comparteixen en relació a l’educació i la cultura. Algunes de les accions més destacades del conveni són el taller que organitza Abacus integrat a la programació de la Fira, la selecció que fa la cooperativa de material relacionat amb l’eix temàtic de la Fira d’enguany (cruïlla de cultures) i el descompte per als socis d’Abacus en la compra de les entrades dels espectacles de pagament del mercat manresà. La cooperació entre els dos ens també inclou la difusió de les respectives activitats a través dels canals de què disposen.

Abacus, en el marc de la 16a Fira Mediterrània de Manresa en l’àmbit Manresa Alliance, organitza una activitat infantil a la seva botiga. El taller programat dissabte 9 de novembre a les 12h és “Omple el Mediterrani de Peixos amb Fischer Tip”. Els nens i nenes que participin en aquest taller faran peixos amb Fischer TiPs, petites peces de colors fetes de fècula de patata que s’enganxen entre les unes amb les altres quan s’humitegen.

També en el marc d’aquesta relació de col·laboració mútua, Abacus cedeix a Fira Mediterrània el seu establiment a Manresa per presentar la fira en roda de premsa. A més, Abacus fa un recull bibliogràfic al voltant de la temàtica de la Fira Mediterrània en el seu establiment, enguany “cruïlla de cultures”, a més de dedicar un aparador de la botiga al lema del mercat manresà.

Segons el conveni, Abacus ofereix la seva xarxa de difusió com a suport per a la promoció de les activitats que impulsa la Fira Mediterrània de Manresa. I Fira Mediterrània de Manresa inclou en els seus suports de comunicació el logotip d’Abacus com a col·laborador. A la pàgina web el logo d’Abacus té un enllaç directe al seu web http://abacus.coop/. Ambdues entitats mantenen intercanvi d’espai publicitari en fulletons, díptics i altres suports en la seva àrea d’influència. A més, els socis i sòcies d’Abacus gaudeixen d’un 20% d’estalvi en la compra d’entrades dels espectacles de la Fira Mediterrània. Aquest descompte va ser el més utilitzat en l’edició de la Fira Mediterrània de l’any passat.

Abacus es va constituir al 1968 com a cooperativa de consumidors vinculats al món educatiu, amb l’objectiu de proveïr-se de material escolar de qualitat i escrit en català.