Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània de Manresa convoca el concurs de fotografia 2.0 MobileArt

  En aquesta edició el premi compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per segon any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil els dies de la Fira, del 8 a l’11 de novembre del 2012. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.  
2012/09/07 09:11:00 Europe/Madrid

 

En aquesta edició el premi compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages

La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per segon any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil els dies de la Fira, del 8 a l’11 de novembre del 2012. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.

 

En aquesta edició, el premi compta amb la col·laboració de l’Escola de Vol del Bages, que oferirà a l’autor de la millor foto un vol amb avioneta. Els finalistes podran guantar una bossa amb el disseny de la fira, elaborada per l’empresa solidària RUW. 

 

 

Canals 2.0 de participació

 

Facebook: els participants han de penjar la foto al mur de la pàgina

www.facebook.com/firamediterraniamanresa

 

Twitter: els participants han de penjar la foto amb l’etiqueta #mobileart  o #fmediterrania, o citar l’usuari @Fmediterrania

 

Instagram: els participants han de penjar la foto amb l’etiqueta  #mobileart o #fmediterrania

 

Consulta les bases aquí