Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània de Manresa convoca la tercera edició del concurs de fotografia 2.0 MobileArt

El concurs compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per tercer any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil o tauleta els dies de la Fira, del 7 al 10 de novembre del 2013. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.
2013/10/22 09:25:00 Europe/Madrid

El concurs compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages

La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per tercer any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil o tauleta els dies de la Fira, del 7 al 10 de novembre del 2013. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.

En aquesta edició, el premi torna a comptar amb la col·laboració de l’Escola de Vol del Bages, que oferirà a l’autor de la millor fotografia un vol amb avioneta. Els sis finalistes rebran una bossa amb el disseny de la fira, elaborada per l’empresa solidària RUW.

A banda de copsar els moments, les sensacions i les percepcions sobre la Fira Mediterrània, l’objectiu del concurs és desenvolupar la disciplina del MobileART, donat el creixement imparable que l'ús del telèfon mòbil i tauletes ha desenvolupat entre els artistes i els ciutadans per a les seves creacions.

Canals 2.0 de participació

Facebook: els participants han de penjar la foto al mur de la pàgina

www.facebook.com/firamediterraniamanresa amb l’etiqueta #FMediterrania

Twitter: els participants han de penjar la foto amb l’etiqueta #FMediterrania @Fmediterrania

Instagram: els participants han de penjar la foto amb l’etiqueta #FMediterrania

Cal ser seguidor/a de la Fira Mediterrània de Manresa de la xarxa que s’esculli per participar.