Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

La Fira Mediterrània recicla les banderoles del 2011 amb una empresa de moda sostenible i solidària

L’empresa RUW té 140 punts de venda a diferents països del món i destinen part dels beneficis a la cooperació amb ONGs.
2012/05/08 11:07:00 Europe/Madrid

L’empresa RUW té 140 punts de venda a diferents països del món i destinen part dels beneficis a la cooperació amb ONGs.

La Fira Mediterrània de Manresa ha arribat a un acord de cooperació amb l’empresa RUW (moda sostenible – moda solidària) per tal de reciclar les banderoles de l’edició passada del mercat manresà. Segons l’acord, la Fira Mediterrània ha cedit les 150 banderoles que l’any passat lluïen la imatge del drac-peix de la 14a edició, i RUW n’ha confeccionat bosses que distribuirà a través d’alguns del 140 punts de venda que té repartits a diferents indrets del món, com França, Grècia, Itàlia, Irlanda, Japó, Portugal i la República Txeca. L’empresa de moda destina part dels seus beneficis a la cooperació no governamental amb ONGs, mentre que la Fira també obté difusió internacional de la seva marca.

La bossa que ha confeccionat RUW amb les banderoles de la Fira, realitzades amb PVC reforçat opac de 510 grams, tenen un disseny dinàmic i urbà, i fàcil de plegar, ja que ocupa molt poc espai. El model està pensat tant per anar a classe, com per anar a treballar o per a moments d’oci.

Les accions solidàries de RUW

RUW, empresa amb seu a Sant Boi de Llobregat, dissenya, produeix i comercialitza complements de moda a partir de materials reciclats, oferint fonts d’ingressos i qualitat de vida a tallers artesanals, i destinant una part important dels beneficis a donar suport a associacions ciutadanes i ONGs per tal de contribuir a una tasca social i humanitària. D’aquesta manera posa en pràctica uns principis i una filosofia corporativa sostenible i solidària: el compromís amb el medi ambient, importants projectes d’ajuda solidària a les persones i la defensa dels drets humans. Els productes que ofereix RUW tenen uns estampats exclusius i irrepetibles i han estat elaborats amb un procés de producció just i nets, i que aposta en les matèries primes per la reutilització.

El principi fonamental que impulsa la marca RUW és el de contribuir positivament al conjunt de la societat, participant en programes, accions solidàries i iniciatives de defensa dels drets humans amb diferents institucions i organitzacions no governamentals dedicades a fer del món un lloc més just per a tothom. Així com el de contribuir al desenvolupament de projectes, en l'àmbit local, que treballin la temàtica mediambiental i solidària. Actualment RUW col·labora amb “Aldees Infantils”, per donar oportunitats a nens sense llar a Catalunya, amb Associació EMI contra la violència familiar, amb la FAD en projectes educatius contra les drogodependències, i amb Intermón Oxfam en els seus projectes d'ajuda a les comunitats locals més desfavorides del planeta.

Bossa_banderola11.JPG

Les bosses fetes amb les banderoles de la Fira 2011