Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Notes de premsa

Oberta fins el 31 de maig la convocatòria del VI Concurs Sons per a grups emergents d’arrel

21/03/2013 11:22
La 16ª Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia i el Grup editorial Enderrock convoquen la sisena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat a grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals. La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig de 2013.

La 15a Fira Mediterrània de Manresa explora la nova cultura d’arrel

22/10/2012 16:27
Isaki Lacuesta, guanyador del Premi Nacional de Cultura de Cinema, presenta 4 projectes a la Fira basats en el traspàs generacional   El nou espectacle Tuétano, del prestigiós ballarí de flamenc Andrés Marín, inaugurarà la Fira el proper 8 de novembre   Noa & Solis String Quartet, Brams, Niño Josele & Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Brams o Gelabert Azzopardi Companyia de Dansa son alguns dels noms programats

La Fira Mediterrània de Manresa convoca el concurs de fotografia 2.0 MobileArt

07/09/2012 09:11
  En aquesta edició el premi compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per segon any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil els dies de la Fira, del 8 a l’11 de novembre del 2012. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.  

Hasta el 31 de mayo puedes inscribirte al Concurso Sons de la Mediterrània

28/05/2012 10:44
The 15th Fira Mediterrània of Manresa, the Centre Artesà Tradicionàrius in Gràcia and the publishing house Enderrock Group is opening the fifteenth Sons de la Mediterrània Competition for submissions, addressed to groups or soloists that perform folk music or music with Mediterranean roots, either in Catalan or instrumental music. Priority will be given to submissions that contribute to the revival of musicians performing music with Mediterranean roots, especially emerging artists.

David Ibáñez és el nou director artístic de la Fira Mediterrània

20/03/2012 16:03
El gironí David Ibáñez serà el nou director artístic de la Fira Mediterrània durant els propers dos anys. El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània, l’òrgan encarregat d’escollir el candidat o candidata més adient per ocupar el càrrec d’entre les vuit persones sol·licitants, s’ha reunit avui a Manresa per prendre una decisió.

El comitè executiu de la Fira Mediterrània aprova les bases de la convocatòria de la direcció artística

01/02/2012 18:31
La seu de la Fundació Fira Mediterrània de Manresa ha acollit aquesta tarda la reunió del comitè executiu que ha aprovat les bases del concurs per triar la propera direcció artística de la Fira. Els plecs de la convocatòria es publicaran dilluns 6 de febrer al web de la Fira Mediterrània de Manresa (www.firamediterrania.cat), en l’apartat “Perfil del contractant”.

La Beca d'Innovació en Cultura Popular amb un nou patrocinador

16/11/2011 10:57
LLET NOSTRA, la llet de Cooperatives Catalanes, donarà suport, a partir d’aquest any, a la Beca Innovació en Cultura Popular impulsada per la Fundació Jaume Casademont, la Fira Mediterrània de Manresa, la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Girona i l’Ens de Comunicació Associativa.