Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Notes de premsa

La Fira Mediterrània de Manresa convoca el concurs de fotografia 2.0 MobileArt

07/09/2012 09:11
  En aquesta edició el premi compta amb el patrocini de l’Escola de Vol del Bages La Fundació Fira Mediterrània de Manresa convoca per segon any consecutiu el concurs de fotografia 2.0 MobileArt, que consisteix en fer fotografies amb el mòbil els dies de la Fira, del 8 a l’11 de novembre del 2012. Les imatges hauran de compartir-se a les xarxes socials, per construir un mosaic de diverses mirades sobre la Fira Mediterrània de Manresa.  

Hasta el 31 de mayo puedes inscribirte al Concurso Sons de la Mediterrània

28/05/2012 10:44
The 15th Fira Mediterrània of Manresa, the Centre Artesà Tradicionàrius in Gràcia and the publishing house Enderrock Group is opening the fifteenth Sons de la Mediterrània Competition for submissions, addressed to groups or soloists that perform folk music or music with Mediterranean roots, either in Catalan or instrumental music. Priority will be given to submissions that contribute to the revival of musicians performing music with Mediterranean roots, especially emerging artists.

David Ibáñez és el nou director artístic de la Fira Mediterrània

20/03/2012 16:03
El gironí David Ibáñez serà el nou director artístic de la Fira Mediterrània durant els propers dos anys. El comitè executiu de la Fundació Fira Mediterrània, l’òrgan encarregat d’escollir el candidat o candidata més adient per ocupar el càrrec d’entre les vuit persones sol·licitants, s’ha reunit avui a Manresa per prendre una decisió.

El comitè executiu de la Fira Mediterrània aprova les bases de la convocatòria de la direcció artística

01/02/2012 18:31
La seu de la Fundació Fira Mediterrània de Manresa ha acollit aquesta tarda la reunió del comitè executiu que ha aprovat les bases del concurs per triar la propera direcció artística de la Fira. Els plecs de la convocatòria es publicaran dilluns 6 de febrer al web de la Fira Mediterrània de Manresa (www.firamediterrania.cat), en l’apartat “Perfil del contractant”.

La Beca d'Innovació en Cultura Popular amb un nou patrocinador

16/11/2011 10:57
LLET NOSTRA, la llet de Cooperatives Catalanes, donarà suport, a partir d’aquest any, a la Beca Innovació en Cultura Popular impulsada per la Fundació Jaume Casademont, la Fira Mediterrània de Manresa, la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Girona i l’Ens de Comunicació Associativa.

Reeixida diada castellera a la 14a Fira Mediterrània de Manresa

05/11/2011 20:52
Finalitza l’actuació castellera de la Fira Mediterrània de Manresa que ha comptat amb una il·luminació especial que ha permès fer-la més lluïda davant d'un nombrós públic, entre el qual s’han aplegat bona part de professionals de la resta de l’Estat espanyol i d’altres països. El Minyons de Terrassa han tancat la seva actuació amb un impecable pilar de sis que se suma al 3 i 4 de vuit i una contundent torre de vuit folrada, perfectament executada.

Incidències en la programació d'avui divendres per pluja

04/11/2011 17:56
Una de les actuacions fortes d’avui a la nit –divendres- a la Mediterrània és la del Gafla, músic resident a França i originari de la Cabília algeriana que fusiona les llengües i els ritmes dels seu país d’orígen amb els d’adopció, influenciat pel rock alternatiu i picant dels Mano Negra i Les Négresses Vertes. Per les fortes pluges, el concert del Gafla es farà a la Sala Stroika, a les 24:30h. L’actuació és gratuïta.

La Regió de la Puglia tanca un acord de cooperació amb Fira Mediterrània

13/10/2011 09:48
La Fira Mediterrània de Manresa teixeix un nou acord de cooperació internacional amb un altre territori d’aquest corredor cultural mediterrani a partir d’aquesta catorzena edició. La regió italiana de la Puglia i la Fira han tancat un acord de col·laboració que permetrà que ambdós territoris intercanviïn artistes i professionals de la contractació des d’enguany.