Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Una tardor (escènica) calenta

30/11/2020 13:00
Oriol Puig Taulé / Entreacte
El director d’Entreacte m’ha encarregat un article sobre les últimes notícies de l’actualitat teatral. Li he dit que sí. M’agraden els reptes.

Dansa tradicional i contemporània

24/10/2020 09:20
Jordi Sora / ElTemps.cat
En les dues peces anteriors van donar-nos pautes per entendre millor l’evolució i les pistes bàsiques des de les quals gaudir de la dansa contemporània. Toni Jodar i Beatriu Daniel tenen un amplíssim bagatge, compromís i coneixement del sector. I amb el seu projecte Explica Dansa han voltat per tot arreu: a la recerca d’un públic cada cop més interessat en aquesta art escènica, amb qui fer gaudir del descobriment, les preguntes i una contaminació activa entre moviment, pensament i acció. A l’estiu, al Festival ÉsDansa, van preestrenar un dels tres formats amb què estan treballant: “TRA TRA TRA – Tradició”.

Des de Manresa amb amor

20/10/2020 13:55
Oriol Puig Taulé / Núvol
Ens han deixat sense bars ni restaurants, però la cultura, tossuda, tira endavant. Crònica de la Fira Mediterrània de Manresa 2020.

Operació rescat

20/10/2020 12:00
Lluís Puig / El Temps
La declaració de la cultura com a bé essencial per part del Govern català minimitzarà els efectes que ocasionaran les noves restriccions vinculades a la segona onada de la COVID-19