Typology activity

Jornades Pro

06 Octubre 2022
Accés amb acreditació professional

RECODIFICAR LA TRADICIÓ

Enguany i amb l'avinentesa de la 25a edició, la Fira Mediterrània dedica les Jornades Professionals a la reflexió al voltant de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

Aquesta mirada dels artistes que creen a partir del patrimoni immaterial connecta l’herència cultural amb la societat actual.

Referents d’aquesta connexió (des de la creació, el pensament, la distribució i la programació) ens conviden a replantejar, redescobrir i reviure les arts vives que beuen i veuen en el passat un motor de creació artística.

La Jornada s’acompanya amb intervencions artístiques de Tesa & Jonatan Penalba, que presenten Rap d’arrel.

En acabar, es convida a tots els assistents a l’aperitiu i presentació de La Fira Valenciana de la Música Trovam!- Pro Weekend

La Jornada continua a la tarda (16.30h) amb dues actuacions artístiques a l’Anònima en les quals els artistes compartiran les seves reflexions amb el públic. 

Condueix la jornada Anna Pérez Pagès, periodista

*Aquestes jornades estan organitzades per la Subdirecció General de Promoció Cultural, el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Fira Mediterrània de Manresa.