Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Convocatòria artística 2022

El període de presentació de propostes artístiques per formar part de la programació de la 25a edició de Fira Mediterrània de Manresa (que se celebrarà del 6 al 9 d'octubre de 2022) està oberta fins al 20 de gener de 2022 a les 24 h.

PRESENTA AQUÍ LA TEVA PROPOSTA

Per venir a la Fira Mediterrània també podeu:

Presentar proposta al Programa de Suport a la Creació Musical de Cases de la Música. Convocatòria oberta fins al 13 de desembre.

Presentar proposta pel Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional. Properament.

Presentar proposta al XIV Concurs Sons de la Mediterrània, obert a grups solistes emergents amb propostes de folk i música d'arrel Mediterrània. Convocatòria tancada.

Presentar porposta al Premi Delfí Colomé de suport a la creació i producció de dansa catalana tradicional. Properament.

Presentar proposta a l'Humus Mediterrani, la secció off de pura arrel de Fira Mediterrània, amb una selecció de grups emergents de l'escena folk catalana. Convocatòria tancada.