Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Les claus de la Fira

La Fira inclou centenars d’activitats, tant artístiques com professionals o de ciutat. Aquí teniu alguns consells per moure-us i entendre millor aquesta 21a edició de la Fira:

RITUALS

La fira d’enguany està dedicada als rituals: a com la cultura popular es relaciona amb l’espiritualitat i la comunitat. I com els artistes s’han inspirat, des de sempre, en aquests rituals per crear.

+ INFO

ARTS ESCÈNIQUES & TRADICIÓ

La tradició i la cultura popular com a motors de la creació contemporànea. Heus aquí un dels grans leitmotivs de la Fira! Circ, dansa, performance, teatre... sense més límit que la imaginació!

ANIMAL RELIGION | LALI AYGUADÉ & JOANA GOMILA | CABARET 13 | PILAR DE DOS

JAZZ & FOLK

La connexió entre la música tradicional i la improvisació contemporània és també un dels segells de la Fira. Enguany els amants del risc també estan d’enhorabona!

CHANO DOMÍNGUEZ & PAOLO FRESU | VOX BIGERRI & JIM BLACK | JANUSZ PRUSINOWSKI & MANU SABATÉ | ZA! MEGACOBLA

ELS CARRERS SERAN SEMPRE VOSTRES!

L’espai públic de Manresa s’omple d’art per la Fira Mediterrània. Espectacles itinerants i places plenes de circ, teatre i dansa.

GRUPO PUJA! | CIRC PISTOLET | COMPAÑÍA YIFAN | TEATRE NU | CIRQUE ROUAGES

JOCS & FAMÍLIA

La Plaça Major es converteix en un espai d’experimentació lúdica per als més petits amb les titelles de GALIOT TEATRE i uns fabulosos ENGINYS EKO.POÈTICS. Famílies: busqueu la marca de públic familiar al llarg del programa i trobareu decenes d’activitats per escollir.

FOCUS ILLES BALEARS

La Fira és territori! I com cada any, dediquem una atenció especial al patrimoni immaterial d’una zona geogràfica. Enguany, l’aliança amb el Govern de les Illes Balears ens permetrà descobrir autèntiques meravelles provinents de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

+ INFO

OFF FIRA

Com si fossin cercles concèntrics, la Fira té cinc projectes associats que li permeten créixer i arribar més lluny, tant en l’àmbit del teatre (ESPAI XARXA ALCOVER, TEATRE AMATEUR CATALUNYA CENTRAL) com en la música d’arrel (ESTEPA MEDITERRÀNIA, HUMUS, CONCURS SONS)

MERCAT DE CUINES DEL MÓN

Menjeu-vos el món a la zona gastronòmica de la Fira, a l’aire lliure i just al costat dels concerts de la Taverna Cervesa Guineu. Hi trobareu una oferta variada, de qualitat i amb bones dosis de creativitat.

JORNADES PÒRTIC DE LA FIRA

Els que ja teniu moltes ganes de Fira no patiu. Enguany hem preparat dues jornades d’activitat per anar obrint boca: el dia 30 de setembre a Món Sant Benet (BALKAN PARADISE ORCHESTRA i PAS per la PAU) i l’1 d’octubre al Kursaal (JORDI SAVALL & CARLOS NÚÑEZ).