Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix al festival internacional d’arts de carrer Spoffin

Des del 24 al 27 d’agost se celebra a la ciutat holandesa d’Amersfoort l’edició 2017 de l’Spoffin, un dels festivals d’espectacles al carrer amb més prestigi dels Països Baixos.
2017/08/25 14:57:46.011621 GMT+2

Des del 24 al 27 d’agost se celebra a la ciutat holandesa d’Amersfoort l’edició 2017 de l’Spoffin, un dels festivals d’espectacles al carrer amb més prestigi dels Països Baixos. Fira Mediterrània hi assistirà i podrà veure les actuacions del Viva Catalonia!, un apartat inclòs a la programació del festival que ha organitzat l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). El Viva Catalonia!, una finestra de luxe per als artistes catalans que hi participen, en un dels principals escenaris de les arts escèniques a Europa, inclou les actuacions d’alguns artistes que han passat per la Fira, com l’Ada Vilaró i el seu Públic Present 24 hores, Animal Religion amb Tauromàquina, Circ Bover amb Vincles i Xavier Bobés amb Things Easily Forgotten.