Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Convocatòria artística 2023

El període de presentació de propostes artístiques per formar part de la programació de la 26a edició de Fira Mediterrània de Manresa (que se celebrarà del 5 al 8 d'octubre de 2023) estarà oberta fins al 19 de gener de 2023 a les 24h.

CONVOCATÒRIA ARTÍSTICA 2023

Per venir a la Fira Mediterrània també podeu:

Presentar proposta al Programa de Suport a la Creació Musical de Cases de la Música. Convocatòria oberta fins al 5 de desembre.

Presentar proposta al XVI Concurs Sons de la Mediterrània, obert a grups solistes emergents amb propostes de folk i música d'arrel Mediterrània. Convocatòria tancada.

Presentar proposta a l'Humus Mediterrani, la secció off de pura arrel de Fira Mediterrània, amb una selecció de grups emergents de l'escena folk catalana. Convocatòria tancada.

Presentar propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d'arrel tradicional al Premi Delfí ColoméConvocatòria tancada.