Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Música
2018-10-06 , 19:00
Teatre Conservatori

Carles Dénia

Cant espiritual d'Ausiàs March
(Catalunya/País Valencià)
Estrena a Catalunya

Cant Espiritual és l’obra magna del poeta valencià Ausiàs March (1400-1459), una oració delirant, barroca, plena de passió i sinceritat, on el poeta mostra obertament a Déu les seves febleses.

El cantant Carles Dénia porta els versos de March al segle XXI, amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània, bolero americà i fins i tot funk. La proposta de Dénia és un espectacle musical lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral, polièdric i apassionat com ho és el mateix poema d’Ausiàs March. Acompanyat per alguns dels millors músics de la península, trobem a un Carles Dénia en estat de gràcia en el que és, probablement, el seu treball més valent i complet fins el moment. Una construcció sonora on conviuen la música d'arrel i la contemporània, la potència rítmica, el cant eriçat de melismes i melodies plenes de delicadesa i sensualitat.

Durada
01:15

FITXA ARTÍSTICA

Veu, guitarra, composició i direcció artística: Carles Dénia

Dansa: Karen Lugo

Percussió i veu: Aleix Tobias

Guitarres i veu: Pau Figueres

Piano, teclats i veu: Albert Sanz

Baix i veu: Ismael Alcina

Percussió i veu: David Domínguez

Flautes i veu: Andrés Belmonte