Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Música
2018-10-01 , 21:00
Teatre Kursaal. Sala gran

Jordi Savall & Carlos Núñez

Diàlegs celtes
(Catalunya/Galícia/Regne Unit)
PÒRTIC DE LA FIRA
En col·laboració amb: MANRESANA D'EQUIPAMENTS ESCÈNICS (MEES) i D'ARREL

Com a pòrtic de la 21ª Fira Mediterrània el músic i virtuós de la viola de gamba Jordi Savall, junt amb el carismàtic i energètic gaiter gallec Carlos Núñez homenatjaran el món celta del nord i del sud d’Europa, especialment Irlanda, Escòcia, la Bretanya francesa i Galícia.

Tots dos músics, que ja han col·laborat en altres ocasions, establiran un diàleg sorprenent per celebrar les tradicions musicals celtes, acompanyats pels músics Pancho Álvarez (viola caipira) i Xurxo Núñez (percussions, panderetes i pandeiros), companys habituals de Carlos Núñez, juntament amb els còmplices de sempre de Jordi Savall: el famós arpista Andrew Lawrence-King amb l’arpa irlandesa o el saltiri i Frank McGuire, un dels millors intèrprets de bodhran d’avui.

Jordi Savall i Carlos Núñez ens proposen un diàleg entre tradicionals històriques i patrimoni celta, entre balades gallegues i bretones,  així com de cançons populars irlandeses i escoceses. Us animem a anar al Kursaal a la celebració d’una veritable fusió.

Durada
01:30

Direcció: Jordi Savall i Carlos Núñez.

Intèrprets

Gaita gallega, pastoral pipes i flauta dolça irlandesa: Carlos Núñez.

Viola de gamba soprano: Jordi Savall.

Viola caipira: Pancho Álvarez.

Percussions, panderetes i pandeiros gallecs: Xurxo Núñez.

Arpa irlandesa i saltiri: Andrew Lawrence-King.

Bodhran: Frank McGuire.