Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Música
2019-10-12 , 21:00
Teatre Kursaal. Sala gran

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Viatge a Buda

A l’esplendor de la cultura rural, quan la música estava arrelada en tots els àmbits de la societat, a les Terres de l’Ebre la gent del camp es prenia un dia de festa a finals de juliol, quan l’arròs estava birbat, la garriga ben llaurada i el blat tot arreplegat. Aprofitaven per anar de platja o d’excursió pel riu fins a l’illa de Buda i veure el mític Far de Buda.

En aquest nou disc, els Quicos evoquen aquell temps per recuperar el sentit de la festa i els valors regeneradors de la cultura popular. Ho fan amb un espectacle que combina la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Tradició i modernitat es retroben a l’escenari: cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies que permeten la recreació en 3D d’elements històrics com el Far de Buda o el vaixell ‘Vapor Anita’.

Durada
01:30

QUICO EL CÈLIO Arturo Gaya

LO NOI Quique Pedret

MUT DE FERRERIES Jordi Fusté

JAUMET Josep Lanau

VICENT FERRER Kike Pellicer

SINYOR BERTOMEU Sergi Molina

GUIÓ I DIRECCIÓ Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

PEL·LÍCULA Filmsnòmades

DIRECCIÓ Jaume Moya

ANUNCIS ANYS 20 Quimo panisello

VESTUARI Racó de la Festa

DISSENYS Andrej Mikulasek