Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Dansa, Música
2019-10-12 , 22:30
Teatre Kursaal. Sala petita

Roberto Olivan, Magí Serra, Laurent Delforge i Vox Bigerri

Socarrel
(Bèlgica/Catalunya/França · Occitània)
Coproducció: FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA i MERCAT DE LES FLORS
Col·labora: FESTIVAL ÉSDANSA DE LES PRESES

Socarrel neix de la fusió sorprenent del moviment, l’electrònica i la polifonia tradicional en que han participat el coreògraf ebrenc Roberto Olivan, el ballarí Magí Serra, l’artista electrònic belga Laurent Delforge i el quartet de veus occitanes Vox Bigerri. Tots ells, guiats per l’essència experimental, curiosa i innovadora de R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, van engegar el projecte fa dos anys en un laboratori de creació produït per Fira Mediterrània i Mercat de les Flors i que ara ha donat els seus fruits.

L’espectacle combina elements com el fang, el moviment, la tradició i els paisatges sonors electrònics basats en el binomi home-natura. Passatges que reflexionen sobre la nostra existència, que confronten i reconcilien els elements naturals amb un present desarrelat dels nostres orígens. Caos i cosmos, tragèdia i reconstrucció, diàleg cara a cara amb la natura, que es fonen en una abraçada interminable de creació i destrucció.

Durada
01:00

DIRECCIÓ Roberto Olivan

INTÈRPRETS Magí Serra, Roberto Olivan

MÚSICA Laurent Delforge i Vox Bigerri

PRODUCCIÓ R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts (Catalunya)

FOTOGRAFIA, VÍDEO I COMUNICACIÓ Vèrtex Comunicació