Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Dansa, Música
2019-10-10 , 21:00
Teatre Kursaal. Sala gran

Sol Picó i la Banda Chapicó

Animal de séquia
(País Valencià)
Producció: INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA

La ballarina i coreògrafa Sol Picó fa una relectura de la cultura popular valenciana en un viatge d’anada i tornada a allò més primari i terrenal.

Amb el seu estil precís, veloç i potent, que sempre remou el públic i no el deixa indiferent, Picó trasllada l’espectador des del ritme vital actual, carregat d’estímuls vibrants i accelerats, a quelcom més orgànic i natural: a l’essència mística del poble valencià. L’espectacle, ple d’imaginació i de creativitat, ens remet a l’aigua, l’arròs, la marjal, la llum i les festes valencianes, de Chimo Bayo a la muixeranga passant per les filaetes, el trinquet o la lucidesa de Vicent Andrés Estellés. Sol Picó li dona forma a l’animal, un animal que podria ser l’ànima navegant per les sèquies.

Sobre l’escenari: vuit ballarins de la companyia de Sol Picó, més de trenta músics d’una banda totalment integrada en la posada en escena i una impactant escenografia. A Manresa comptarem amb la intervenció especial de Carles Dénia i Sol Picó.

Durada
01:10

ENTRADA/TICKETS

Entrades exhaurides

INTÈRPRETS Lorenza di Calogero, Alba Cerdeiriña Romero, Albert García Saurí, Rocío Gisbert Valor, Irene Maestre Serrano, Luis Martínez Gea, Rubén Peinado Tomás, Alicia Reig Jover i Sol Picó

Amb la Banda Chapicó

VEU Carles Dénia

COREOGRAFIA I DIRECCIÓ Sol Picó

ASSISTENT COREOGRÀFIC Carlos Fernández

MÚSICA Jesús Salvador Chapi

DISSENY D'IL·LUMINACIÓ Ximo Rojo

DISSENY I REALITZACIÓ D'ESCENOGRAFIA Joan Manrique

VESTUARI Joan Miquel Reig

IMATGE Assad Kasab

ASSISTENT DE COORDINACIÓ María José Mora

DISTRIBUCIÓ Sol Picó cia de dansa

PRODUCCIÓ EXECUTIVA IVC Leonardo Santos

DIRECCIÓ ADJUNTA D'ARTS ESCÈNIQUES IVC Roberto García

AGRAÏMENTS Josep Vicent Frechina, Vicent Baydal, Amàlia Garrigós, Adrià Gisbert, Faust, J.Pau i Tomàs Pau