Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Dansa, Música
2020-10-18 , 21:00
Sala Plana de l'Om. Auditori

Arnau Obiols i Magí Serra

Brots Transhumants
Estrena absoluta a la Fira
Espectacle en català
Coproducció: FIRA MEDITERRÀNIA
Projecte en diàleg amb la FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA

El ballarí Magí Serra i el músic Arnau Obiols, acompanyats del creador audiovisual Pepe Camps, s'uneixen per fer una transhumància de sis dies. Una caminada artística per tal de viure de primera mà diferents expressions i maneres de fer de la gent que habita i viu en un lloc. Durant el recorregut interaccionaran amb diverses persones i ampliaran la mirada que tenim del bosc, del camp i del territori que xafem. Brots també serà un documental realitzat en directe.

Com puc seguir Brots Transhumants?
Els cinc primers dies, de dimarts 13 a dissabte 17 d'octubre, es pot seguir la transhumància amb les mirades de diversos convidats des del Canal Youtube de la Fira per al públic general i des de la Llotja Virtual, per als professionals. Cada dia hi connectarem a les 10:30 h durant uns 30 minuts aproximadament.

Cada dia comptarem amb una persona convidada:
     DIMARTS Martí Boada, científic ambiental i geògraf
     DIMECRES Carme Pigem, arquitecta. Estudi d'arquitectura RCR Arquitectes.
     DIJOUS Eloïsa Matheu, biòloga. Sons de la natura.
     DIVENDRES Ada Vilaró, artista i directora escènica.
     DISSABTE Perejaume, artista i escriptor.

El darrer dia, diumenge 18 d'octubre a les 21 h, clourem la Fira Mediterrània 2020 amb la projecció del documental realitzat en directe durant la transhumància. La projecció es farà simultàniament en línia pel Canal de Youtube de la Fira i en viu a la Sala Plana de l'Om amb reserva prèvia d'entrada.

 

Durada
00:30

ENTRADA/TICKETS

Entrades exhaurides

Arnau Obiols

Magí Serra

Pepe Camps