Activitat professional
divendres, 15 octubre, 15:30

Juan José Javierre Acín i Damien Bazin

#TTPForma L'espai sonor en les arts escèniques

Quina importància té l'espai sonor en les Arts en viu? Les creacions compten amb molts elements dramàtics i narratius, i l'espai sonor va més enllà de la banda sonora i la composició musical. Com s'enriqueix una producció quan es té en compte l'espai sonor? De quines eines i recursos es disposa per al disseny i composició?

Aquesta TTPforma volem preguntar-nos: com està canviant la sonoritat dels espectacles? Com es pot construir una bona proposta sonora? Ens porta avantatge el cinema?

Juan José Javierre Acín és conegut principalment pels seus treballs en la banda de garage rock, Mestissos, i per la seva posterior trajectòria com a compositor de les reeixides comèdies cinematogràfiques Fuera de carta, Que se mueran los feos y Villaviciosa de al lado. A més és considerat com un dels pioners de la moderna dance music a Espanya amb els seus projectes Soul Mondo i Nu Tempo.

Damien Bazin, ha treballat a muntatges tan rellevants com ‘Suck Suck’ de Carles Santos, ‘Germanes’ de Carol López, ‘Dansa d’Agost’ de Ferran Utzet o les recents ‘La reina de la bellesa de Leenane’ de Julio Manrique i ‘La bona persona de Sezuan’ d’Oriol Broggi.

*Per assisir a l'activitat cal inscriure's al següent formulari

Durada
01:30
Inscripció prèvia