19 empreses i entitats catalanes, antre elles Fira Mediterrània, participen a la fira Babel Med Music amb el suport del Departament de Cultura

20/3/2014

És el mercat de ‘world music’ més important de França i un dels més rellevants del món en aquest àmbit

  • La fira es farà del 20 al 22 de març a Marsella

Un total de 19 empreses i entitats catalanes participaran del 20 al 22 de març en el mercat Babel Med Music, que tindrà lloc a Marsella. Es tracta del mercat de world musicmés important de França i un dels més rellevants del món en aquest àmbit. Babel Med Music representa un punt de trobada important per a les empreses catalanes i el desenvolupament dels seus projectes i negocis.

El Departament de Cultura tindrà un estand on acollirà les empreses catalanes següents: A Flor de Tiempo; Agents 4 Music / Che Sudaka; Agricantus; Amunt Produccions; Areamapping.tv; Batall Produccions; Central Art Process; Dolores Quaint; Esterminio Produccions; Èxits Management; Festival Cruïlla de Cultures; Fira Mediterrània de Manresa; Institut de Cultura de Barcelona; Inxa Impro Quartet; Lizardqueen Music; Mercat de Música Viva de Vic; Petit Indie; Sota la Palmera; WAM Produccions / Barcelona Music Export.
El grup català Che Sudaka protagonitzarà un concert dins de la programació oficial de la fira, el dissabte 22 a les 23.15h, a la Salle des Sucres (Docks des Suds).
Babel Med Music celebra enguany la desena edició i compta amb 2.500 professionals inscrits de 60 països. Per a l’edició d’aquest any està previst que hi hagi 4 escenaris que acolliran una trentena de concerts, així com 164 estands i 21 conferències i taules rodones programades.
Més informació a: www.catalanarts.cat