Aprendre a comunicar: eix de les Jornades Professionals a la 15a Fira Mediterrània de Manresa

29/10/2012

La 15ª Fira Mediterrània de Manresa presenta les Jornades Professionals dedicades a 'La comunicació en els projectes culturals', en què la comunicació i la imatge seran l’eix vertebrador els propers 8 i 9 de novembre.

 

Les jornades proposen una aproximació a una quinzena de projectes per conèixer i debatre innovadores formes de comunicació cultural en un context en què la participació i les noves tecnologies han suposat un gran canvi en el sector, alhora que la frontera entre el local i el global és cada cop més difusa. Amb panells de bones pràctiques, ponències i taules rodones s’analitzaran estratègies comunicatives aplicades als espectacles i a la cultura. Per establir lligams amb l’artista convidat 2012, Isaki Lacuesta –Conxa d’Or al Festival de Sant Sebastià-, també s’aposta per incorporar plenament el mitjà audiovisual oferint formació pràctica de la mà de la plataforma Venusplutón.

 

Per assistir a les jornades cal acreditar-se com a professional a la Fira i reservar plaça a través de jornades@firamediterrania.cat. L’acreditació dóna accés a tots els espectacles programats i a totes les activitats professionals.

 

Preus reduïts fins al 10 de setembre i avantatges especials per als socis de les entitats professionals col·laboradores.

 

APGCC (Associació de professionals de la gestió cultural de Catalunya) · ARC (Associació de mànagers i promotors de Catalunya) · ACPDC (Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya) · APCC (Associació de professionals de circ de Catalunya) · La Central del Circ, APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya) · TTP (Associació Professional de Teatre per Tots els Públics) · AADPC (Assoaciació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) · UMC (Unió de Músics de Catalunya)
 

La nova Llotja Professional estarà situada al Museu de la Tècnica de Manresa i integra l’espai de jornades juntament amb l’àrea d’estands,  network meetings, speed-datings, lliurament d’entrades, cafè, premsa, wifi i acolliment als professionals, així com la de showcases.

 

Consulta totes les activitats professionals aquí

Consulta el programa sencer aquí

Inscripcions a la fira per a professionals aquí