El programa de la 15ª Fira Mediterrània es distribueix el dissabte 22 amb el diari Regió7

4/10/2012

La programació de la Fira 2012, aquest any dirigida per David Ibáñez, serà consultable en paper a partir de dissabte, en què es distribuiran més de 12.000 exemplars del programa per tota la ciutat de Manresa. El programa ja es pot consultar en pdf aquí.

 

La 15a Fira Mediterrània compta amb el premi nacional de cultura de cinematografia Isaki Lacuesta com a artista convidat, i les actuacions de Niño Josele + Cobla Sant Jordi (amb la participació de Paolo Fresu), la vertiginosa música klezmer dels polonesos Kroke, i Brams + la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga. La fira també comptarà amb la veu excepcional de Noa; concerts de la Sala Stroika (la descoberta del moment amb Esne Beltza i Lenacay), i la màgia circense de la companyia italiana Nando e Maila en la vela instal·lada al Museu de la Tècnica, entre molts altres espectacles repartits per la ciutat.

 

La Fira Mediterrània 2012 donarà el seu tret de sortida el dijous 8 de novembre amb l’espectacle de dansa flamenca Tuétano, d’Andrés Marín, amb Concha Vargas i La Macanita. Les entrades ja són a la venda aquí: https://www.koobin.com/kursaal/index.php