Envia la teva proposta artística per participar a la 17a Fira Mediterrània de Manresa

4/2/2014

Recorda que la Fira té un caràcter interdisciplinari i la seva programació encabeix tots els llenguatges artístics -arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre-. Es poden presentar creacions artístiques sobre dos eixos programàtics:

Cultura popular:  aquella que amplia la base social de la cultura, fent-la arribar a nous col·lectius i públics. Que fomenta la participació, la integració social i vincula el patrimoni immaterial amb les relacions socials.

Hi encaixen: Projectes comunitaris i d’inclusió social // Nous formats artístics, espectacles multidisciplinaris i innovadors // Espectacles de cultura popular tradicional // Espectacles interactius i/o participatius // Espectacles familiars // Projectes educatius i de sensibilització (infants i/o adults) // Espectacles itinerants // Circ i arts de carrer // Jocs i videojocs // Altres.

Músiques del món: amb especial atenció a la Mediterrània.

Esperem la teva proposta. Per presentar-la només cal que accedeixis al següent enllaç: www.firamediterrania.cat/propostes-artistiques-2014

Tens temps fins dilluns 24 de març!