Festival al Carrer Viladecans 2013. Programa Jornada Professional Divendres, 5 de juliol

17/6/2013

Us fem arribar un avançament del programa de la Jornada Professional del Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, que tindrà lloc el divendres 5 de juliol a l’espai Cúbic de Viladecans, des de les 10.30 hores fins les 18.30 hores.

La jornada iniciarà la seva activitat a les 10.30 hores amb dos tallers pràctics simultanis. El primer està destinat a tècnics i programadors municipals a càrrec de Jordi Bertran i amb la col·laboració de l’ODA de la Diputació de Barcelona,  i tractarà la normativa de seguretat en espectacles i activitats a la via pública. El segon, destinat a professionals de les arts de carrer, impartit per l’advocada Cristina Calvet i realitzat per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i que porta com a títol “Com puc contractar i ser contractat en el sector artístic cultural?”

A les 12.30 hores tindrà lloc una mostra de companyies programades a l’edició d’enguany del Festival Al Carrer, que finalitzarà a les 14.00 hores per donar pas a un dinar a càrrec de l’organització.
A les 16.00 hores començarà una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts del carrer, on hi participaran Marta Almirall, cap de Festes i Cultura Tradicional de l’Icub de l’Ajuntament de Barcelona, Toni Cabré, cap de l’Àrea d’Equipaments i Xarxes de Difusió de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Gilabert, vocal de l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Els Públics (TTP), Sònia Martínez, vocal de la junta de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APPC), i Mireia Sabaté, cap de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Moderarà David Ibáñez, director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa.

La jornada finalitzarà amb la cloenda a càrrec de Carles Ruiz i Novella, Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, Jordi Sellas i Ferrer, Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig i Gordi, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, i Mireia Hernández i Hernández, Diputada Adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, donant pas a la inauguració del Festival Al Carrer 2013.

En breu us farem arribar el programa complet.

I ja us podeu inscriure aquí:
www.alcarrerviladecans.com/area-professional/formulari-inscripcio-jornada-professional-al-carrer-2013/

Per a més informació us podeu adreçar a
jornada@alcarrerviladecans.com
T’esperem!

Jornada Professional Al Carrer 2013
www.alcarrerviladecans.com

La Fundació Fira Mediterrània de Manresa coopera en la difusió d’aquesta activitat.

@fmolera%208.jpg