Fins al 31 de maig, oberta la convocatòria artística de l'HUMUS MEDITERRANI

3/6/2013

L’HUMUS és la capa de terra biològicament més viva i que alimenta les llavors d’on sorgeixen les arrels i les plantes. Aplicat a la música folk i d’arrel tradicional l’humus està format per persones anònimes que han preservat o creat música i cançó  tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i centenars d’alumnes i aprenents de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans. La programació d’HUMUS MEDITERRANI anirà destinada a donar a conèixer a tota aquesta gent.

HUMUS MEDITERRANI és una iniciativa de D’Arrel, espai de música i gastronomia que ha ofert al llarg del curs 2012-2013 la primera programació estable de música d’arrel i folk a Manresa i la Catalunya Central. La voluntat és que sigui una plataforma tant per a grups professionals de la música folk més despullada, fins a grups amateurs i de folk participatiu i d’estudiants d’especialitats tradicionals, per donar-se a conèixer.

La programació d’HUMUS MEDITERRANI es definirà per un consell assessor format per experts i membres de l’espai D’Arrel de Manresa. A partir del 20 d’abril i fins el 31 de maig restarà obert el termini per presentar propostes musicals de cara a l’Humus mediterrani. En el marc de la Fira Mediterrània en la mesura que és una mostra, la majoria de concerts seran de caràcter gratuït. Tots els grups participants apareixeran en la campanya de difusió de la Fira Mediterrània.

Podeu inscriure les vostres propostes musicals del 20 d’abril fins el 31 de maig a través del formulari que trobareu al web http://www.darrel.cat/?page_id=467