La Fira Mediterrània de Manresa, jurat al 9è concurs ‘Off de Calle’ de Saragossa

17/10/2012

La Fira Mediterrània de Manresa formarà part del 9è Concurs Off de Calle que té lloc durant les conegudes Festes del Pilar de la capital aragonesa i que organitza l’Ajuntament de la ciutat. En la convocatòria d’enguany s’han presentat 58 propostes i 12 han estat seleccionades perquè es puguin visionar tant per part del públic com del jurat al llarg de tres dies, concretament el 9, 10 i 11 d’octubre. Catalunya participarà amb dues companyies –La Cosa Nostra i Jam–, al costat d’altres formacions procedents d’Andalusia, Aragó, Euskadi, Madrid, Múrcia, França, Itàlia i Portugal.

 

Si bé La Cosa Nostra és una companyia certament emergent, JAM va començar la seva carrera artística l’any 2001, creant la productora Encara Farem Salat (EFS) produccions artístiques i el grup de rock Pastorets Rock. Amb EFS ha creat diferents espectacles infantils, de teatre per a adults i sobretot de clown. Aquests espectacles s’han presentat a Catalunya, País Basc, Anglaterra, Portugal, Nova York, Corea del Sud, Itàlia, Estat espanyol, Armènia, Jersey, Andorra, França, Equador, Bèlgica, Finlàndia, Àustria, Irlanda, Jordània o Dinamarca. A Corea del Sud l’espectacle Humortal va ser guardonat amb el premi al millor muntatge. L’any 2010 Jam, actor, malabarista i clown, decideix endegar un projecte en solitari, no deixant de banda els seus altres projectes.

 

Els concursants en el 9è ‘Off de Calle’ opten als premis constituïts per la participació en les fires artístiques Umore Azoka de Leioa (Euskadi) i Mediterrània de Manresa 2013, en les Festes de Sant Mateu de Logronyo 2013 (La Rioja); i en el Festival Internacional de Teatre de Molina de Segura 2013 (Múrcia). Els quatre certàmens integren el jurat seleccionador del concurs. La Fira Mediterrània de Manresa es projecta i difon en el marc de les Festes de Pilar a través el conveni signat amb l’Ajuntament de Saragossa.

 

Jam_.jpg

 

Programa d’actuacions:

Dimarts 9 d’octubre

 

18.00 h. PL. SAN FELIPE

ZANGANIA (Huesca). Tu vuelo, mi vuelo (45’)

 

19.00 h. ANFITEATRO NAÚTICO

LA COSA NOSTRA.(Catalunya)  La Cosa Nostra (45’)

 

20.00 h. PL. SAN FELIPE

TEATRO PERCUTOR (Madrid) Bajo el andamio (60’)

 

21.15 h. ANFITEATRO NAÚTICO

GANSO & CÍA. (Euskadi) Mediopelo (60’)

 

 

Dimecres 10 de octubre

 

17.00 h.  PL. SAN FELIPE

MATTATOIO SOSPESO. (Itàlia) Out (35’)

 

18.00 h. ANFITEATRO NAÚTICO

AYEKLAUM COLECTIVO CIUDADANO (Múrcia) La máquina infernal (75’)

 

19.30 h. PL. SAN FELIPE

LA RUEDA TEATRO SOCIAL (Madrid) Los Rodríguez, una familia en crisis (70’)

 

21.00 h. ANFITEATRO NAÚTICO

EL GRAN DIMITRI (Andalusia). Great Circus Show (45’)

 

 

Dijous 11 d’octubre

 

17.00 h. PL. SAN FELIPE

CÍE. ISAUREL (França-Portugal) Terra (40’)

 

18.00 h. ANFITEATRO NAÚTICO

JAM (Catalunya) Minute (50’)

 

19.00 h. PL. SAN FELIPE

YAGUETTE FILETE (Madrid)

Il coccinero (40’)

 

20.00 h. ANFITEATRO NAÚTICO

3TERCIOS CIRCO (Aragó). Circuit (45’)