Presentat el 9è festival En Veu Alta

28/5/2013

L’EVA és també una secció de la Fira Mediterrània de Manresa

Del 31 de maig al 9 de juny, Vilafranca del Penedès serà l’epicentre de la 9ª edició del Festival En Veu Alta, la major mostra d’espectacles basats en la narració oral organitzada a terres catalanes. Més de 30 activitats de tota mena i per a tots els públics es podran gaudir durant aquests dies també a altres municipis de la comarca del Penedès.

La inauguració del Festival tindrà lloc el dia 31 de maig amb una proposta de nou format, la Sobretaula de l’Eva, que tindrà com a protagonista de la xerrada l’actor vilanoví Sergi López. D’altres noms destacats del programa són David Monteagudo, Sandra Rossi i Pep Bruno. Com a novetat d’enguany, l’EVA ha convidat la Comunitat de Madrid, representada pel Colectivo Boca a Boca (representat pels narradors Victoria Gullón, Mercedes Carrión i Héctor Urién).

L’EVA també s’aproparà a diferents poblacions catalanes al llarg de l’any per donar a conèixer la seva identitat: El 2 de juny formarà part de la Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona i, del 8 al 10 de novembre, visitarà la Fira Mediterrània de Manresa. A més, el Festival EVA del Priorat, se celebrarà del 5 al 7 de juliol a Pradell de la Teixeta.

Fira Mediterrània de Manresa coopera en la difusió d’aquest esdeveniment.

http://www.enveualta.com/