Tornar a la graella
Activitat professional
Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
Sobirania i drets culturals: pensar la cultura més enllà de les lleis del mercat
Divendres, 06 octubre 2023
16.30 h
Centre Cultural El Casino. Espai 7
Durada90 min

Sobirania i drets culturals: pensar la cultura més enllà de les lleis del mercat amb la intervenció de: 

Cristina Moreno és una consultora internacional especialitzada en la finançament de projectes culturals i socials. Treballa aprofundint en les necessitats de les iniciatives per dissenyar i implementar estratègies de finançament que generin estabilitat i sostenibilitat, combinant eines com el finançament col·lectiu, les subvencions públiques, els projectes europeus, programes de fidelització o el desenvolupament de noves línies de negoci. Col·labora amb La Benéfica de Piloña (www.labenefica.org) des dels seus inicis per portar la cultura a les zones rurals d'Astúries (i a més, prop de casa seva). 

Natalie Giorgadze és directora de comunicació i comunitat a Culture Action Europe. Culture Action Europe és la principal xarxa europea de xarxes culturals, organitzacions, artistes, activistes, acadèmics i responsables de polítiques culturals. CAE és el primer punt de referència per a opinions informades i debats sobre polítiques artístiques i culturals a la UE. Com a única xarxa intersectorial, reuneix totes les pràctiques culturals, des de les arts escèniques fins a la literatura, les arts visuals, el disseny i les iniciatives interdisciplinàries, fins als centres comunitaris i els grups d'activistes. CAE creu en el valor i els valors de la cultura i la seva contribució al desenvolupament de societats sostenibles i inclusives. 

Modera: Rosa Cerarols és geògrafa polifacètica. Professora al Departament d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, forma part del grup de recerca en Geohumanitats, on investiga el paper de la geografia en la seva intersecció entre creació cultural i paisatge. Membre fundadora del projecte multidisciplinari Konvent, de creació artística i foment del territori 

Entrada lliure