Tornar a la graella
Activitat professional
Núria Andorrà, Josep Maria Comajuncosas, Gerard Franch, Maria Jover i Roger Santjaume
Desmitificant la Intel·ligència Artificial: processos creatius
Dijous, 05 octubre 2023
12.00 h
Centre Cultural El Casino. Espai 7
Durada45 min

Núria Andorrà i Josep Maria Comajuncosas | Ni.U 

Núria Andorrà és percussionista, improvisadora i compositora. De formació clàssica i contemporània però sempre bevent d’altres fonts d’inspiració. Núria proposa un univers on les imatges, el so i el cos s’uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i crear des de la interdisciplinarietat.

Gerard Franch, Maria Jover i Roger Santjaume | BERENGUERA

Maria Jover és actriu i professora associada a la UdG, graduada en Interpretació (Institut del Teatre, 2019) és pedagoga musical (UdG 2010) i té el Grau Professional de música en Piano (Conservatori Granollers, 2009).

Gerard Franch és graduat en Interpretació per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha estudiat a l'East15 Acting School al Regne Unit. Format en tècnica Estill Voice Training de mà de Yasmina Azlor. També s'ha entrenat en actuació per càmera amb Mireia Juárez i Luci Lennox.

Roger Santjaume  es forma de manera autodidacta en l'anàlisi de xarxes i participa de diversos projectes en contacte amb el diari Ara, el CCCB i el Crític, entre d'altres. En els seus inicis destaca la consultoria tecnològica. Actualment desenvolupa el rol d'analista de dades a Som Energia i exerceix com a professor al Màster Universitari sobre Fake News a la Universitat Blanquerna de Barcelona, entre d’altres.

Accés amb acreditació professional