Vols actuar a la Fira?

El període de presentació de propostes artístiques per formar part de la programació de la 27a edició de Fira Mediterrània de Manresa (que se celebrarà del 10 al 13 d'octubre de 2024) estarà obert fins al 18 de gener de 2024 a les 24 h.

CONVOCATÒRIA ARTÍSTICA 2024

Per venir a la Fira Mediterrània també podeu:

Presentar proposta al Programa de Suport a la Creació Musical de Cases de la Música. Convocatòria oberta fins al 17 de desembre.

Presentar proposta al XVI Concurs Sons de la Mediterrània, obert a grups solistes emergents amb propostes de folk i música d'arrel Mediterrània. Convocatòria tancada.

Presentar proposta a l'Humus Mediterrani, la secció off de pura arrel de Fira Mediterrània, amb una selecció de grups emergents de l'escena folk catalana. Convocatòria tancada. 

Presentar proposta a la convocatòria de creació d'IF Barcelona, oberta als espectacles de teatre visual, d'objectes i de titelles, creats a partir de la memòria, el llegat i la tradició. Convocatòria oberta fins al 30 de gener.

Presentar proposta a la convocatòria de la Navarra Music Comission, oberta a grups i artistes de música d'arrel, músiques del món, tradicional o folk de la Comunitat Foral. Convocatòria oberta fins al 14 de gener a las 10 h. 

Presentar propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d'arrel tradicional al Premi Delfí Colomé. Convocatòria tancada.